Je wilt dit jaar een bijzondere prestatie neerzetten voor jezelf, met je team of je organisatie. Je ziet unieke marktkansen. Je hebt een prachtig plan. En toch krijg je vaak reacties te horen als: ‘Daar hebben we nu geen budget, tijd, mensen of middelen voor’ of ‘Dit lukt toch niet want we hebben het vorig jaar ook al geprobeerd’.

In situaties van onzekerheid, angst en schaarste aan middelen vallen mensen en organisaties vaak terug op hun kennis, ervaring en routines. Je weet als professional dat je juist de tegenovergestelde krachten nodig hebt om deze situatie te doorbreken: een open geest, verbeeldingskracht en het vermogen om vindingrijk te zijn met nieuwe methoden en technieken. Maar…hoe zet je dat effectief in jouw situatie in?

Uitnodiging: breng de open geest, verbeeldingskracht en vindingrijkheid tot bloei in jouw team, je organisatie en bij je klanten.

Speciaal voor professionals die in remmende bedrijfsculturen groot willen blijven denken- en vooral bijzondere doelen realiseren, organiseer ik op woensdag 25 juli a.s. een kwalitatieve werksessie met alle ruime voor de inspirerende doelen die jij in 2012 nog wilt realiseren.

Meer weten?